Eveniment

Preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan: Să sperăm că proiectul european va continua să unifice ţările; 60 de ani, cea mai lungă pace

Preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan: Să...

Autor: Cătălina Mănoiu

25.03.2017, 17:28 58

„Astăzi se împlinesc 60 de ani de la semnarea Tratatului de la Roma care a instituit Comunitatea Economică Europeană şi a pus bazele Uniunii Europene moderne. Acestui Tratat i se datorează Europa pe care o cunoaştem azi, marcată de cea mai lungă perioadă de pace pe care a văzut-o până acum. Au fost 60 de ani de pace şi de cooperare de succes. Uniunea Europeana ne-a oferit libertăţi la care nici nu visam şi a deschis graniţele ţărilor şi acestea toate datorită unor oameni extraordinari cu viziune”, a declarat preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, pe Facebook.

Raluca Turcan a afirmat că cei zece ani de apartenenţă la UE au adus românilor oportunităţi, afirmând că nu ne rămâne decât să sperăm că proiectul european va urma acelaşi traseu.

„Au trecut zece ani de când România e parte a Uniunii Europene. Zece ani în care am evoluat şi ne-am dezvoltat ca ţară, zece ani care le-au oferit cetăţenilor ţării noastre mai multe oportunităţi, atât în interiorul graniţelor cât şi în afara lor. Nu ne rămâne decât să sperăm că proiectul european va urma acelaşi traseu ca până acum, că va încerca în continuare să unifice ţările şi că generaţiile care urmează se vor putea bucura de Europa pe care o cunoaştem şi noi azi. La Mulţi Ani, Europa! La Mulţi Ani, României europene!”, a conchis Turcan.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO