Eveniment

Prima ninsoare în Banat

Prima ninsoare în Banat

Autor: Adriana Mit, Mediafax

21.09.2017, 12:11 6887

În Munţii Ţarcu, din judeţul Caraş-Severin, a început să ningă de miercuri seara, iar stratul de zăpadă măsoară, joi, trei centimetri. Meteorologii spun că temperatura a scăzut puţin sub 0 grade, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit meteorologului de serviciu de la staţia meteo Ţarcu, Patrick Chiroiu, în Munţii Ţarcu a început să ningă de miercuri seara, în condiţiile în care temperaturile au scăzut sub zero grade Celsius.

"A început să ningă miercuri seara, în jurul orei 20.30, şi a nins toată noaptea încet. Ninge şi acum în Munţii Ţarcu, iar pe vârf, stratul de zăpadă măsoară trei centimetri. Temperatura este minus 0,5 grade Celsius", a afirmat Patrick Chiroiu.

Meteorologul de serviciu de la staţie meteo Ţarcu a precizat că aceasta este prima ninsoare din Banat, din acest an.

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a retras codul galben de furtuni ce viza aproape toată ţara şi era valabil până joi la ora 21.00, în loc intrând în vigoare o informare meteo de răcire a vremii, valabilă până vineri, la ora 20.00.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO