Eveniment

Primăria Arad investeşte peste 6 mil. euro în regenerarea urbană a spaţiilor dintre blocuri

Primăria Arad investeşte peste 6 mil. euro în...

Autor: Laurentiu Cotu

20.06.2018, 16:48 185

Primăria Arad a demarat două proiecte în valoare totală de peste 6 mil. euro pentru amenajarea de spaţii verzi, locuri de joacă si recreere, modernizarea căilor de acces şi a iluminatului public, amenajarea de parcări, inclusiv construirea de parcări colective etajate. Primul dintre proiecte, în valoare de aproape 5,4 mil. euro vizeză modernizarea cvartalelor din cartierul Alfa, iar cel de al doilea, de peste 724.000 de euro, vizează spaţiile dintre blocurile din cartierul Confecţii.

’’În paralel cu regenerarea urbană vor fi demarate alte două lucrări - modernizarea iluminatului public şi introducerea rampelor ecologice în subteran. Regenerarea urbană a spaţiilor dintre blocuri este o investiţie realizată din bugetul general al municipiului Arad şi din fonduri de creditare BERD, iar durata de execuţie a lucrărilor este de 24 de luni’’, a spus Gheroghe Falcă, primarul municipiului Arad.

laurenţiu.cotu@zf.ro     

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO