Eveniment

Probleme majore pentru Simona Halep: Numărul 1 mondial s-a retras de la Kremlin Cup

Probleme majore pentru Simona Halep: Numărul 1 mondial...

Autor: Răzvan Stîngă, Mediafax

16.10.2018, 13:58 388

Numărul 1 mondial în tenisul feminin, Simona Halep, s-a retras de la turneul de la Moscova, informaţie confirmată de organizatorii turneului. În locul constănţencei a fost introdusă pe tablou sportiva din Grecia Valentini Grammatikopoulou (170 WTA). 

Reacţia Simonei Halep nu a întârziat să apară după ce s-a aflat despre retragerea ei de la Kremlin Cup. Numărul 1 mondial acuză probleme medicale cu mai puţin de o săptămână până la startul Turneului Campioanelor.

“Am făcut tot posibilul pentru a fi pregătită. Mi-am dorit să joc la Moscova, dar, din păcate, spatele încă îmi provoacă probleme şi nu vreau să-mi risc fără rost. Deşi e dezamăgitor să mă retrag, ştiu că e important să pun sănătatea pe primul loc. Am avut câteva zile minunate în Moscova şi vă doresc un turneu plăcut”, a scris pe Facebook sportiva noastră.

Simona nu s-a antrenat marţi dimineaţa şi şi-a anunţat retragrea de la Kremlin Cup, turneu ce are loc în perioada 15- 20 octombrie, la Moscova. În turul secund, Halep ar fi trebuit să o întâlnească pe una dintre favoritele publicului, Anastasia Pavlyuchenkova, iar acum rusoiaca va avea o misiune mult mai uşoară împotriva numărului 170 mondial.

Halep s-a confruntat în ultima perioadă cu o hernie de disc, care a forţat-o să se retragă şi de la turneele precedente. Se pare că obiectivul Simonei, participarea la capacitate maximă la Turneul Campioanelor, la Singapore, e acum în pericol, Halep având puţin timp la dispoziţie pentru a se recupera în vederea celei mai importante competiţii din finalul anului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO