Eveniment

Programul de guvernare 2013-2016: subvenţionarea chiriilor pentru medicii rezidenţi, garantarea creditelor de către stat pentru spitale private şi subvenţionarea parţială a dobânzii

Programul de guvernare 2013-2016: subvenţionarea...

Autor: Ioana David

20.12.2012, 15:33 348

În domeniul sănătăţii, programul de guvernare cu care premierul desemnat Victor Ponta va veni mâine în faţa Parlamentului pentru votul de învestitură cuprinde printre altele două pachete de servicii (unul de bază pentru asiguraţi şi neasiguraţi şi unul de servicii medicale suplimentare pentru cetăţenii asiguraţi în regim privat), subvenţionarea chiriilor pentru medicii rezidenţi şi sprijinirea investiţiilor private în construcţia şi dotarea de spitale noi, prin garantarea creditelor de către statul român.

Totodată, programul de guvernare mai cuprinde înfiinţarea Companiei Farmaceutice Naţionale şi repornirea activităţii de la Institutul Cantacuzino.

La capitolul infrastucctiră, obiectivul fundamental îl reprezintă “asigurarea resurselor financiare suplimentare din fonduri europene şi prin PPP”.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO