ZF 24

Bucureştenii ies din nou în stradă. Protest cu îmbrânceli în Piaţa Victoriei: Opt persoane au fost ridicate de jandarmi. Traficul este parţial blocat. VIDEO

Autor: Nicolae Oprea

20.06.2018, 11:00 237

UPDATE: UPDATE ora 22.43: Şase protestatari, care au blocat traficul pe bulevardul Aviatorilor din zona Pieţei Victoria, au fost ridicaţi de jandarmi şi duşi la poliţie pentru audieri, anunţă Jandarmeria Capitalei. Anterior, alţi doi manifestanţi au fost amendaţi cu 4.500 de lei.

"În urma incidentelor din Piaţa Victoriei provocate de un grup de persoane care au blocat traficul pe bulevardul Aviatorilor, jandarmii au condus la secţie 6 persoane care vor fi identificate şi ulterior stabilite măsurile de sancţionare", au transmis reprezentanţii Jandarmeriei Capitalei.

Anterior, alţi doi manifestanţi care protestau în Piaţa Victoriei din Capitală au fost amendaţi cu o sumă totală de 4.500 de lei pentru instigare la acţiuni

UPDATE ora 22.00: Două persoane care protestau în Piaţa Victoriei din Capitală au fost amendate cu o sumă totală de 4.500 de lei pentru instigare la acţiuni violente, anunţă Jandarmeria Capitalei.

"Au fost conduse la secţie două persoane, care au fost sancţionate cu amenzi în valoare totală de 4.500 de lei, pentru instigare la acţiuni violente cu intenţia de tulburare a adunării publice", au precizat reprezentanţii Jandarmeriei.

 

UPDATE: Câţiva protestatri s-au îmbrâncit cu jandarmii, miercuri seară, la manifestaţia din Piaţa Victoriei, un lider al manifestanţilor Mihai Dide fiind ridicat de către forţele de ordine.

O femeie a fost luată cu un echipaj SMURD din Piaţa Victoriei, martorii acuzând că jandarmii ar fi folosit spray lacrimogen.

Manifestanţii strigă "Hoţii" şi cer demisia lui Liviu Dragnea şi a Executivului, fiind nemulţumiţi de adoptarea în Camera Deputaţilor a modificărilor la Codul de procedură penală.

Mai mulţi protestatari s-au aşezat pe carosabil, blocând prima bandă care vine în continuarea Bulevardului Kiseleff.

Traficul a fost deviat pe Bulevardul Kiseleff şi pe Bulevardul Aviatorilor către Piaţa Victoriei, potrivit Brigăzii Rutiere a Capitalei.


Aproximativ 400 de persoane manifestează, la ora transmiterii ştirii, în Piaţa Victoriei din Capitală, faţă de modificările adoptate la Codul de procedură penală. Protestatarii au blocat strada din faţa Muzeului Antipa, iar în prezent se circulă pe o singură bandă.

Manifestanţii strigă "Hoţii", fiind nemulţumiţi de adoptarea în Camera Deputaţilor a modificărilor la Codul de procedură penală.

Unii protestatari s-au aşezat pe carosabil, blocând prima bandă care vine în continuarea Bulevardului Kiseleff.

Traficul a fost deviat pe Bulevardul Kiseleff şi pe Bulevardul Aviatorilor către Piaţa Victoriei, potrivit Brigăzii Rutiere a Capitalei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO