Eveniment

Ce puteţi citi în numărul din această săptămână al revistei Business MAGAZIN: Scale-Up 1000, o platformă prin intermediul căreia Cristian Oneţiu şi-a propus să transmită cunoştinţele sale fondatorilor de start-up-uri şi antreprenorilor din noua generaţie

Ce puteţi citi în numărul din această săptămână...

Autor: Bogdan Angheluţă

17.09.2019, 00:03 358

⇔ După ce a ratat de patru ori startul în antreprenoriat, Cristian Oneţiu a decis să mai încerce o dată. El a pus bazele celei mai mari companii româneşti din industria de vânzări directe, afacere care i-a adus statutul de milionar. Cel mai recent proiect al său este Scale-Up 1000, o platformă prin intermediul căreia şi-a propus să transmită cunoştinţele sale fondatorilor de start-up-uri şi antreprenorilor din noua generaţie. Cum a ajuns în ipostaza de „profesor de antreprenoriat” după lecţia falimentului puteţi afla în noua ediţie a Business Magazin.

⇔ De aproape doi ani, Marcel Cobuz este responsabil pentru Europa în comitetul executiv al grupului LafargeHolcim, activ în producţia de materiale de construcţii, cu o cifră de afaceri de 7 miliarde de franci elveţieni (6,4 miliarde de euro) şi aproape 20.000 de angajaţi care lucrează în peste 40 de uzine de ciment, 600 de staţii de betoane şi 300 de cariere de agregate din peste 20 de ţări europene. Care au fost paşii care l-au adus în această funcţie?

⇔ Giganţi din tehnologie, cercetători, pasionaţi din domeniu şi chiar şi hackeri din orice colţ al lumii au un cuvânt de spus când vine vorba de războiul nevăzut al atacurilor informatice. La evenimentul Black Hat organizat recent în Las Vegas îi găseşti pe toţi laolaltă. Despre cele mai noi breşe de securitate dezvăluite în mijlocul deşertului puteţi citi în noua ediţie a Business Magazin.

⇔ După mai bine de 15 ani în care s-a axat pe dezvoltarea de soluţii software pentru industria farma, Q Bis Consult a reuşit să atragă fonduri europene pentru a dezvolta o platformă web prin intermediul căreia orice persoană poate crea rapid un website fără a avea cunoştinţe tehnice avansate. Cu WebDo, Q Bis atacă piaţa globală, concurând cu soluţii de profil internaţionale precum Wordpress şi Wix. Ce urmează pentru companie?

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO