Eveniment

PwC: Patru din zece lideri din România cred că veniturile companiilor vor creşte în următorul an

PwC: Patru din zece lideri din România cred că...

Autor: Roxana Rosu

31.01.2018, 00:05 150

♦ Mai mult de jumătate dintre liderii de business chestionaţi (57%)  spun că situaţia economică globală se va îmbunătăţi în următoarele 12 luni.

Aproape patru din zece (38%) dintre liderii de business din România sunt foarte încrezători în perspectivele companiilor de a-şi creşte veniturile în următoarele 12 luni şi 53% consideră că numărul de angajaţi din organizaţiile lor va creşte, potrivit studiului Global CEO Survey, realizat de firma de audit şi consultanţă fiscală PwC.

„La nivelul României, pentru o creştere solidă, nu sunt suficiente doar un grad ridicat de încredere şi previzionarea unei perioade de avânt economic, este nevoie de stabilitate politică şi financiară. Aceste două elemente sunt esenţiale pentru o creştere organică şi care să aducă încredere atât investitorilor străini, cât şi celor locali“, a spus  Ionuţ Simion, Country Managing Partner, PwC România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO