Eveniment

Raiffeisen cauta teren sa-si faca sediu de 40.000 - 50.000 mp

18.02.2010, 23:44 33

Grupul austriac Raiffeisen, unul dintre cei mai mari jucatori depe piata bancara locala, cauta in aceasta perioada un teren inBucuresti pentru dezvoltarea unui proiect de birouri in care arurma sa fie reunite activitatile bancii din Capitala.
"Vorbim despre o investitie pe termen lung si consideram ca este odecizie oportuna date fiind dezvoltarea constanta si stabilitateaRaiffeisen Bank ca organizatie, precum si contextul actual alpietei imobiliare. (...) Analizam mai multe optiuni", au declaratreprezentantii Raiffeisen.
Surse din piata afirma ca austriecii au vazut deja mai multe loturide teren in zone centrale din oras, pe care ar putea dezvolta unproiect de birouri cu o suprafata de circa 40.000-50.000 mp.
Austriecii, care au peste 4.000 de angajati in Romania, isidesfasoara acum activitatea in birourile Charles de Gaulle Plaza,IRIDE, BOB si Aerofina. In toate aceste proiecte Raiffeisenplateste chirii, al caror volum ar putea recomanda dezvoltarea unuiproiect propriu, in conditiile in care costurile constructiei siterenului sunt mai mici in aceasta perioada. Investitia s-ar putearidica la aproximativ 50 mil. euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO