Eveniment

RATB: Tramvaiele 23 şi 32, deviate din cauza prăbuşirii unui perete al fostei Fabrici de bere Rahova

RATB: Tramvaiele 23 şi 32, deviate din cauza...

Autor: Departamentul Social

11.01.2017, 09:09 1024

"În legătură cu cele două linii, 23 şi 32, s-a luat decizia devierii ca urmare a surpării unei părţi a peretului de la fosta fabrică de bere. Am înfiinţat o linie-navetă de autobuze pentru a suplini tramvaiele pe zona respectivă", a declarat Constantin Tobescu, purtător de cuvânt al Regiei Autonome de Transport Bucureşti (RATB).

La ora 04.30, Brigada Rutieră a Capitalei a transmis că traficul a fost închis între Piaţa Regina Maria-Şoseaua Viilor-Bulevardul George Coşbuc, respectiv intersecţia bulevardului George Coşbuc cu strada Tudor Vladimirescu, Viilor, Calea Rahovei din cauza prăbuşirii unui perete a unei clădiri de pe bulevardul George Coşbuc.

Purtătorul de cuvânt al Regiei Autonome de Transport Bucureşti (RATB) a mai precizat că întreg parcul de autovehicule RATB este în stradă şi le-a recomandat bucureştenilor să îşi lase maşinile acasă şi să circule cu transportul în comun.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO