Eveniment

Reacţia lui Dragnea după discursul tranşant de astăzi al lui Iohannis: Iohannis a prezentat o listă de minciuni. Limbajul, sub nivelul unui preşedinte

Reacţia lui Dragnea după discursul tranşant de astăzi...

Autor: Departamentul Social

07.05.2018, 21:43 1473

"Iohannis a prezentat o listă de minciuni (..) Este un limbaj sub nivelul unui preşedinte al României dar e o decizie asumată şi fiecare va suporta consecinţele", a declarat Liviu Dragnea la Antena 3.

"Am auzit că a folosit o expresie << e un fel de magie>>. Şi anul trecut am primit aceleaşi critici, tot de la specialitatea Cotrocenilor, că nu se poate să scazi taxe şi impozite şi să ai creştere economică. S-a dovedit că se poate. (..) Nu e vorba de magie, e un program bine fundamentat. Putem vorbi de magia neagră inclusiv a guvernului tehnocrat", a mai spus Dragnea.

Preşedintele PSD susţine că şeful statului a criticat programul de guvernare pentru a justifica cererea de demisie a premierului Viorica Dăncilă.

"În ceea ce priveşte datele ecoonomice, financiare, colectarea la buget, suntem în crestere. Evolutia este pozitivă. Cu toate atacurile publice ale preşedintelui Iohannis, Guvernul îşi va implementa progrmaul de guvernare. Aceasta ieşire a avut mai multe obiective. În primul rând, să justifice cererea de demisie a doamnei Dăncilă pentru a nu se mai rostogoli că a cerut demisia pentru că a făcut vizita în Israel. Este foarte greu să nu realizăm că este o implicare politică aşa cum nu ar trebui să aibă un preşedinte, că s-a referit la PSD, nu mai vorbim de mine, că sunt ţinta preşedintelui de doi ani de zile", a mai spus liderul PSD.

Preşedintele PSD a precizat că a avut o discuţie cu premierul şi că Viorica Dancilă va susţine o conferinţă de presă privind situaţia economică.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO