Eveniment

Reacţia reprezentanţilor băncii din Baia Mare, unde a avut loc jaful: Am acţionat conform procedurilor; banii sunt asiguraţi

Reacţia reprezentanţilor băncii din Baia Mare, unde a...

Autor: Vasile Magradean

23.05.2018, 18:30 366

Potrivit unui comunicat al Băncii Transilvania transmis, miercuri, la solicitarea corespondentului MEDIAFAX, suma de bani sustrasă era asigurată.

„La Agenţia BT Săsar din Baia Mare a avut loc astăzi un jaf în urmă căruia, din fericire, nu sunt victime. A fost sustrasă o sumă de bani, însă aceasta este asigurată. Echipa băncii a acţionat conform procedurilor dezvoltate pentru astfel de situaţii, iar agenţia este dotată cu sistem de securitate şi supraveghere video standard, avizat de Ministerul de Interne. Banca Transilvania acordă ȋntregul suport autorităţilor care se ocupă de procedurile specifice de investigare”, se arată în documentul citat.

Două persoane sunt căutate de Poliţie după ce, miercuri, au jefuit o bancă din Baia Mare, fiind constituită o echipă complexă pentru identificarea şi prinderea autorilor care au ameninţat cu arma casieriţa şi au plecat cu 100.000 de lei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO