Eveniment

Reacţia SimoneiHalep după ce s-a calificat în optimi la Indian Wells: Tot respectul pentru ea. Mă aflam în încurcătură în setul doi

Reacţia SimoneiHalep după ce s-a calificat în optimi...

Autor: Claudiu Giurgea, Mediafax

12.03.2018, 09:07 144

Simona Halep a avut o misiune dificilă pe teren în turul trei al turneului Premier Mandatory de la Indian Wells. Caroline Dolehide (165 WTA) a suprins pe toată lumea, şi-a depăşit cu mult condiţia şi nivelul dat de poziţia în clasament şi de vârsta fragedă.

Încurajată de Darren Cahill, constănţeanca s-a agăţat cu toate forţele de setul doi şi a reuşit să stăvilească tăvălugul numit Caroline Dolehide, înclinând apoi net balanţa în decisiv. Halep s-a calificat în optimi, după victoria cu 1-6, 7-6, 6-2 în faţa jucătoarei de doar 19 ani.

"Tot respectul pentru ea. Este o jucătoare bună, iar topspin-ul ei chiar este greu de returnat. Mă aflam în încurcătură în setul doi, dar mi-am propus să fiu prezentă, să lupt până la capăt şi mi-am spus că dacă iau setul doi, am o şansă mai mare să câştig meciul. Cred că ea s-a demoralizat puţin după ce a pierdut setul doi. Apoi, mi-am spus că trebuie să fiu mai agresivă, să o ţin în spate, pentru că dacă atacă mingea este greu de returnat. M-am mişcat bine, am fost puţin mai puternică pe picioare la final şi poate şi de asta am câştigat", a spus Simona Halep la finalul partidei, chiar pe terenul central din complexul de la Indian Wells Tennis Garden.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO