Regele romilor, Dorin Cioabă, pus sub control judiciar în dosarul de evaziune fiscală

14 sep 2017 Autori: Loredana Ficiu , Mediafax

Regele autointitulat al romilor, Dorin Cioabă, a fost plasat, joi, sub control judiciar în dosarul de evaziune fiscală cu prejudiciu de peste 5 milioane de euro, instrumentat de Poliţia Mehedinţi. Dorin Cioabă a părăsit Arestul IPJ Mehedinţi, după ce fusese reţinut,transmite corespondentul MEDIAFAX.

Cercel Fănică, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Mehedinţi, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX că şase persoane au fost plasate sub control judiciar în acest dosar de evaziune fiscală.

„Faţă de cele şase persoane s-a luat măsura preventivă a controlului judiciar, în consecinţă au fost puse în libertate”, a spus Fănică.

Sighişoara Cioabă, soţia autointitulatului rege al romilor, Dorin Cioabă, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, imediat după ce soţul său a ieşit liber din clădirea Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinţi, că acesta se simte rău.

„Soţul eu nu se simte bine şi nu poate să vorbească. Este o măsură corectă. Este liber”, a spus soţia lui Dorin Cioabă.

La rândul său, fratele lui Dorin Cioabă, Daniel, a spus că Dorin îşi va demonstra nevinovăţia fiind liber.

„E o măsură corectă, pentru că el în arest nu se putea apăra, trebuie să îşi angajeze un expert contabil care să demonstreze că nu este vinovat. Este foarte bine că este în libertate, pentru că el poate să îşi rezolve şi să îşi demonstreze nevinovăţia”, a spus Daniel Cioabă.

Autointitulatul rege al romilor, Dorin Cioabă a fost reţinut, în timpul nopţii de miercuri spre joi, în urma audierilor care au avut loc la Poliţia Mehedinţi, într-un dosar de evaziune fiscală al cărui prejudiciu este de peste 5 milioane de euro.

 

 
Cuvinte cheie:
DORIN CIOABĂ
, CONTROL JUDICIAR
,
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide