Eveniment

Reţeaua de centre medicale Medsana se extinde printr-o investiţie greenfield de 15 milioane de euro

Reţeaua de centre medicale Medsana se extinde printr-o...

Autor: Dan Straut

12.07.2017, 19:33 238

Reţeaua Medsana, deţinută de grupul grec Athens Medical Group (AMG), va demara construcţia în zona de nord a Bucureştiului, viitorul centru urmând a fi finalizat în doi ani şi jumătate, a declarat Vassilis Chaniotis, directorul general al Medsana.

„Va fi cel mai modern spital privat din România. Investiţia va fi de 15 milioane de euro şi o să ne axăm foarte mult pe chirurgie robotică, unde suntem specializaţi”, a spus Chaniotis.

Athens Medical Group deţine patru clinici în România, trei în Bucureşti şi una în Ploieşti. Centrul medical Medsana Cotroceni a fost prima clinică deschisă în 1996 de grupul grec în România. Anul acesta, compania va deschide al cincilea centru, în Bucureşti, pentru care va investi trei milioane de euro, din care 1,7 milioane de euro pentru aparatura necesară.

Pe lângă cele două investiţii, directorul general al Medsana a mai spus că mai are în plan deschiderea unui al şaselea centru tot în Bucureşti, dar care va fi mai mic şi pentru care se vor investi 500.000 de euro.

În ceea ce priveşte cifra de afaceri Medsana, reprezentanţii companiei spun că în 2016 aceasta a ajuns la 4,6 milioane de euro, iar în 2017 se aşteaptă să obţină 5,2 milioane de euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO