Eveniment

Revelion 2012 în România: Cât costă să petreci în staţiunile montane?

Revelion 2012 în România: Cât costă să petreci în staţiunile montane?

Foto: Razvan Chirita

Autor: Mirabela Tiron

20.11.2011, 13:53 923

Pentru o vacanţă de patru zile în Sinaia, care să cuprindă şi seara de Revelion 2012, aveţi nevoie de un buget de 1.379 de lei de persoană.

În acest preţ este inclusă cazarea la hotelul de trei stele Sinaia, mic dejun, cină bufet, cină festivă de Revelion şi acces la piscină.

Tot pentru o vacanţă de patru zile în staţiunea Stâna de Vale, la hotelul de trei stele Iadolina, este necesar un buget de 1.092 de lei de persoană. Tariful include cazarea şi masa de Revelion.

Pe de altă parte, un sejur în Băile Olăneşti, la hotelul de trei stele cu acelaşi nume costă 784 lei şi include trei nopţi de cazare, mic dejun şi cină festivă de Revelion.

În Băile Herculane, tariful la un hotelul de trei stele Diana, este de 980 de lei de persoană şi include mic dejun, cină festivă de Revelion şi acces la piscină.

Şi pentru un mini-sejur în Bazna preţul ajunge la 960 de lei şi include cazare la pensiunea de trei margarete Bassen de pe 29 decembrie până pe 2 ianuarie, mic dejun, masă de Revelion şi participare la un bal mascat organizat de pensiune.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO