Eveniment

Românii se mobilizează şi peste graniţe pentru a susţine familiile victimelor de la Colectiv. ”Poate reuşim să arătăm că tineretul într-adevăr iese din casă oriunde ar fi şi nu stă doar pe Facebook!”

Românii se mobilizează şi peste graniţe pentru a...
04.11.2015, 09:45 934

Cătălin Celino, un cititor al ZF, ne-a scris în această dimineaţă despre mobilizarea românilor de peste graniţe. În Norvegia, la Oslo, 30 de persoane s-au adunat la Ambasada României să aprindă lumânări şi să ţină un moment de reculegere pentru victimele tragediei de la Colectiv. 

Cineva din Ambasadă a venit geam şi s-a uitat la noi şi atât (dar nici nu a deschis geamul). Poliţia a trecut , 2-3 maşini, dar nu au zis nimic, nu s-au oprit”, conform relatărilor de la faţa locului. 

Comunitatea românilor din Norvegia a creat şi un eveniment pe Facebook, în dorinţa de a organiza un marş de solidaritate pentru victime: Vineri, România se uneşte la Oslo. Pe pagina de Facebook a evenimentului românii scriu ”Pentru că doar uniţi putem schimba ceva; alătură-te nouă şi arată că îţi pasă!”. 

”Poate reuşim să arătăm că tineretul într-adevăr iese din casă oriunde ar fi şi nu stă doar pe Facebook!”, am mai spus Cătălin Celino. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO