Eveniment

Rute noi şi frecvenţe mărite ale curselor pe Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” din Cluj

Rute noi şi frecvenţe mărite ale curselor pe...

Autor: Vasile Magradean

26.03.2018, 17:31 373

Potrivit unui comunicat al Aeroportului Internaţional ”Avram Iancu” Cluj transmis, luni, o noutate adusă de programul de vară este reluarea anumitor zboruri care au fost întrerupte pe perioada sezonului de iarnă sau reluarea operării unor destinaţii sezoniere de vară.

”Începând cu data de 25 martie, zborurile sunt operate pe Aeroportul Internaţional <Avram Iancu > Cluj conform programului aferent sezonului de vară. Noul program aduce o creştere atât a frecvenţelor de operare pentru anumite destinaţii, cât şi o extindere a reţelei de rute. În acest sens, programul de vară 2018 înregistrează o creştere medie de până la 40 de zboruri pe săptămână. Astfel, în sezonul de vară vor fi operate 3 noi destinaţii regulate – Atena, Viena şi Timişoara. De asemenea, vor fi crescute frecvenţele săptămânale pe rutele Barcelona, Bari, Basel, Bologna, Bruxelles, Larnaca, Londra, Madrid, Malmo, Malta, Milano, Nurnberg, Paris, Zaragoza, Bucureşti, Birmingham, Dublin, Varşovia. O altă noutate este reluarea anumitor zboruri care au fost întrerupte pe perioada sezonului de iarnă (Alicante, Malaga) sau reluarea operării unor destinaţii sezoniere de vară (Palma de Mallorca, Constanţa şi Nisa)”, se arată în comunicat.

Totodată, din 4 aprilie, pe Aeroportul Internaţional ”Avram Iancu Cluj” vor începe zborurile charter, programul de vară cuprinzând zboruri turistice către 12 destinaţii, din 5 ţări: Grecia (Zakynthos, Rhodos, Corfu, Heraklion, Thessaloniki, Skiathos, Chania), Turcia (Antalya), Egipt (Hurghada şi Sharm El Sheik), Tunisia (Monastir) şi Spania (Palma de Mallorca).

”Faţă de sezonul de vară 2017, anul acesta, de pe Aeroportul Internaţional Cluj se poate zbura către două noi destinaţii turistice, Sharm El Sheik (Egipt), zbor operat de compania Fly Egipt, în perioada 11.06.- 24.09.2018 şi Monastir (Tunisia), zbor operat de compania Nouvelair în perioada 13.06. - 24.10.2018”, arată sursa citată.

Cursele aeriene din sezonul de vară se desfăţoară în perioada 25 martie - 27 octombrie 2018.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO