Eveniment

Schimbări importante pe una dintre arterele principale din Bucureşti: Se va putea circula cu 70 km/oră

Schimbări importante pe una dintre arterele principale...

Autor: Departamentul Social

16.09.2017, 15:51 2311

"S-a avizat propunerea de modificare a limitei de viteză la 70 km/h pe Spaliul Unirii de la Pod Vitan-Bârzeşti până la limita Administrativă, pe ambele sensuri, pe porţiunile pe care malurile Râului Dâmboviţa au fost securizate cu elemente de protecţie, cu menţinerea limitării la trecerile de pietoni şi în zona Pasajului N. Grigorescu- Splai Dudescu", se arată în proiectul de avizare.

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, scrie pe Facebook că a făcut solicitarea ca urmare a sesizărilor primite de la şoferi.

"Mă bucur ca membrii Comisiei de Circulaţie din PMB au aprobat propunerea noastră pentru modificarea limitei de viteza pe Splaiul Unirii. Este o solicitare pe care am făcut-o ca urmare a sesizărilor pe care le-am primit de la dumneavoastră, dar şi fiindcă am reuşit, anul trecut, să securizăm corespunzător bucata de splai aferentă sectorului nostru. Sigur, asta nu înseamnă că nu trebuie, şi în continuare, să conducem prudent şi să înţelegem că viaţa este mai presus de orice grabă", a menţionat Robert Negoiţă, primarul Sectorului 3 al Capitalei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO