Eveniment

Şeful BMW a leşinat în mijlocul prezentării de la Salonul Auto de la Frankfurt

Autor: Ştefan Stan, Alexandra Marcu

15.09.2015, 12:08 20271

Sursă foto: Bloomberg

BMW a fost forţată să îşi încheie mai repede conferinţa de presă la Salonul Auto de la Frankfurt după ce Harald Krueger, CEO companiei, s-a prăbuşit pe scenă, scrie Bloomberg.

Harald Krueger, în vârstă de 49 de ani, a fost escortat în afara scenei de doi asistenţi după ce a leşinat la scurt timp de la începerea prezentării.

Kruger este tratat de doctori după ”un moment de ameţeală”, conform declaraţiilor lui Maximilian Schoeberl, purtătorul de cuvânt BMW. Acesta a adăugat că starea executivului este stabilă şi că îşi revine.

BMW, cel mai mare producător de maşini de lux din lume, va prezenta o nouă versiune a liniei de top Seria 7.

Krueger a preluat şefia gigantului auto în mai anul acesta. 

Sursă video: Euronews

 

 

 

Harald Krüger a fost pus în fruntea BMW în luna mai a acestui an. Krüger a încheiat anul 2014 cu un compensaţie de peste 4,5 milioane de euro, conform Bloomberg.

Krüger s-a născut pe 13 octombrie 1965 în Germania. A absolvit Universitatea Tehnică la Brunswick şi a obţinut o diplomă de inginer mecanic. În perioada 1992-1993 a început să lucreze în compania BMW şi a făcut cursuri în Departamentul de Planificare Tehnică şi Producţie. Între 1997-2003 Krüger a fost în fruntea Departamentului de Comunicare şi Planificare Strategică în Munchen. În anul 2003 el a devenit directorul Departamentului de Producţie, iar în 2007 a fost directorul Departamentului Tehnic.

Krüger a fost şeful Departamentului de Producţie din decembrie 2008 până în 2015, când a fost numit preşedinte al BMW.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO