Eveniment

Şeful OPSPI despre insolvenţa Hidroelectrica: Dacă eu ca preşedinte al Consiliului de Administraţie nu ştiu nimic, atunci nu văd cine poate să ştie

Autor: Andrei Chirileasa

18.06.2012, 13:56 1249

Remus Vulpescu, şeful Oficiului Participaţiilor Statului şi Privatizării în Industrie (OPSPI) şi preşedintele Consiliului de Administraţie al Hidroelectrica, a declarat că nu are informaţii privind cererea companiei privind intrarea în insolvenţă.

"Sunt la Viena în delegaţie cu primul ministru. Sincer am mai fost sunat în legătură cu acest subiect dar nu ştiu nimic, dacă această cerere de intrare în insolvenţă este reală şi există sau nu. Dacă eu ca preşedinte al Consiliului de Administraţie nu ştiu nimic, atunci nu văd cine poate să ştie", a declarat Remus Vulpescu.

El a preluat de circa o lună conducerea OPSPI, instituţia din subordinea Ministerului Economiei care gestionează participaţiile statului în companiile energetice. Tot atunci, el a fost numit în funcţia de preşedinte al Hidroelectrica.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO