Eveniment

Şerban Huidu a provocat un accident soldat cu doi morţi şi cinci răniţi la Braşov

Şerban Huidu a provocat un accident soldat cu doi morţi şi cinci răniţi la Braşov. Unul dintre răniţi este în comă indusă. Huidu va fi audiat de poliţie "când vor decide medicii"

Autor: Mediafax

16.10.2011, 13:20 5455

Accidentul petrecut, duminică, în localitatea braşoveană Timişul de Sus din Braşov şi soldat cu doi morţi şi cinci răniţi, a fost provocat de realizatorul TV Şerban Huidu, care se afla la volanul unui autoturism de teren cu care a intrat pe contrasens şi a lovit o altă maşină, afirmă Poliţia.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Braşov, comisar-şef Liviu Naghi, accidentul a fost provocat de Şerban Huidu, aflat la volanul maşinii care a intrat pe contrasens.Şerban Huidu a rămas fără carnet în 2009, în apropierea zonei în care s-a produs accidentul duminică când a depăşit o coloană de maşini, pe linia continuă, conform Mediafax.

În momentul accidentului de duminică, Huidu se afla în maşină împreună cu soţia sa, cu cei doi copii în vârstă de 2 şi 4 ani şi cu bona acestora. Atât copiii, cât şi cele două femei au fost transportaţi cu ambulanţele la spital.

Accidentul s-a petrecut duminică, în jurul orei 11.55, pe DN 1, la intrarea în localitatea braşoveană Timişul de Sus, după ce maşina de teren la volanul căreia se afla Şerban Huidu a intrat pe contrasens, ciocnindu-se cu un autoturism Dacia Logan care circula regulamentar.

Ce a declarat Şerban Huidu după accidentul de la Braşov


În urma impactului şi-au pierdut viaţa şoferul autoturismului Dacia Logan - un bărbat de 65 de ani - şi o femeie de 54 de ani, care se afla în dreapta şoferului.

Dacă va fi găsit vinovat exclusiv pentru producerea accidentului, Şerban Huidu ar putea primi o pedeapsă de 10 ani de închisoare. Conform Codului Penal, pedeapsa pentru uciderea din culpă este între 2 şi 7 ani de închisoare. În cazul unui conducător auto care provoacă un accident rutier în care au murit două sau mai multe persoane, judecătorii pot adăuga încă 3 ani de închisoare la pedeapsă.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov, Ciprian Sfreja, spunea că alte cinci persoane, dintre care un al treilea pasager din Dacia Logan şi alţi patru pasageri din maşina lui Huidu, între care doi copii, au fost duse cu ambulanţele la spital. Bărbatul din Dacia Logan grav rănit în accidentul provocat, duminică, de realizatorul TV Şerban Huidu este în comă indusă, fiind supus unor intervenţii chirurgicale la Spitalul Judeţean Braşov.

Potrivit şefului SMURD Braşov, Cristina Vecerdi, pacientul, în vârstă de 57 de ani, are hemoragie internă abdominală şi leziuni ale organelor interne.

"Bărbatul se află în comă indusă, fiind supus unor intervenţii chirurgicale", a spus Vecerdi.

Şerban Huidu va rămâne la Spitalul Judeţean Braşov pentru investigaţii, urmând să fie dus la audieri la Poliţie atunci când vor decide medicii, a anunţat Poliţia Braşov.

Şerban Huidu are 35 de ani şi este realizator de radio şi de televiziune. El prezintă, împreună cu Mihai Găinuşă, show-ul matinal de la postul de radio Kiss FM, precum şi emisiunea săptămânală de la Prima TV "Cronica Cârcotaşilor" (Citiţi mai mult despre biografia lui Şerban Huidu).

Şerban Huidu avea alcoolemie zero

Calculul cinic al stelelor de siguranţă: Mercedes-ul lui Şerban Huidu a făcut zob Loganul în care au murit cele două persoane

În 29 decembrie 2010, realizatorul TV Şerban Huidu a fost internat în stare gravă la Spitalul Universitar din Innsbruck, după ce a suferit un accident pe o pârtie de schi din apropierea staţiunii austriece. El a fost menţinut un timp în stare de comă indusă, din care a ieşit pe 1 ianuarie. La aproximativ o săptămână după internare, Şerban Huidu a părăsit secţia de Terapie Intensivă şi a fost mutat într-o rezervă a spitalului din Innsbruck. Totodată, Şerban Huidu a început atunci exerciţiile fizice de recuperare.

Şerban Huidu a revenit pe 4 februarie în România. La momentul respectiv, reprezentanţii Prima TV au declarat că Şerban Huidu se simte bine şi îşi continuă recuperarea.

În 14 februarie, Şerban Huidu şi-a vizitat colegii din studioul Kiss FM. Pe 9 martie, el a apărut în prima ediţie din noul sezon al emisiunii "Cronica Cârcotaşilor" de la Prima TV.

Între timp, Huidu şi reluat rolul de prezentator şi realizator al emisiunii "Cronica cârcotaşilor", alături de Mihai Găinuşă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO