Eveniment

Sevil Shhaideh, vicepremier demisionar: Demisiile acceptate de Grindeanu arată complexele sale

Sevil Shhaideh, vicepremier demisionar: Demisiile...

Autor: Departamentul Politic

16.06.2017, 21:34 1789

”Cred că demisiile acceptate de premierul aşa-zis în funcţie sunt motivele sale personale sau să spunem complexele dânsului. Mă aşteptam ca Sorin Grindeanu să preia interimatul de la Dezvoltare, având aşa-zisa sa experienţă în administraţie. Ca de obicei, cum a făcut în şase luni, premierul fuge de muncă şi de răspundere. Am încercat să asigur şi în această perioadă funcţionarea ministerului, orice act a fost îndeplinit, orice blocaj anunţat e în imaginaţia sa”, a declarat Sevil Shhaideh, la Antena 3.

Aceasta susţine că Sorin Grindeanu a avut întotodeauna o problemă cu faptul că nu a fost prima opţiune în iarnă pentru funcţia de premier.

”Întotdeauna a existat acest complex după ce practic am refuzat”, a mai spus Shhaideh, care a fost prima propunere a PSD pentru funcţia de premier.

Cât priveşte numirea lui Victor Ponta în funcţia de şef al Secretariatului General al Guvernului, vicepremierul demisionar spune că ”s-a văzut de fapt cine e în spatele lui Sorin Grindeanu. Se va întâmpla ce a fost şi în 2015 să vedeţi ani de guvernare pe Facebook”.

Premierul Sorin Grindeanu a trimis vineri către Administraţia Prezidenţială propunerile de vacantare a posturilor de ministru al Afacerilor Interne şi de viceprim-ministru, ministru al Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO