Eveniment

Sibiu: Şase victime în urma impactului dintre două maşini pe Valea Oltului

Sibiu: Şase victime în urma impactului dintre două...

Autor: Departamentul Corespondenţi

02.01.2018, 16:21 766

Şase persoane au fost rănite grav, marţi, în urma impactului dintre două maşini, pe Drumul Naţional 7 – Valea Oltului, în zona localităţii Boiţa, din judeţul Sibiu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Ramona Nistor, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu a declarat, marţi, că mai multe echipaje SMURD intervin în zona localităţii Boiţa pentru a acorda primele îngrijiri medicale în urma unui accident care a avut loc la intrarea pe Valea Oltului, dinspre Sibiu.

„Sunt şase victime neîncarcerate, două autoturisme implicate. Intervin SMRUD B, SMRUD C şi autospeciala de transport victime multiple. O persoană este inconştientă, în comă, alta are fractură de genunchi, iar alte patru victime au diverse traumatisme”, a spus Nistor.

La rândul său, Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu, a declarat că accidentul s-a produs din vina unui şofer care a pătruns pe contrasens, într-o curbă la dreapta.

Traficul se desfăşoară îngreunat între judeţele Sibiu şi Vâlcea, în zona producerii accidentului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO