Eveniment

Simona Halep: A fost imposibil de jucat. Am fost aproape să mă accidentez la spate

Simona Halep: A fost imposibil de jucat. Am fost aproape...

Autor: Iulian Coşuleţu

31.05.2016, 19:37 1470

Simona Halep a declarat, la conferinţă de presă după meciul pierdut, scor 6-7, 3-6, cu Samantha Stosur în optimile de finală de la French Open, că nu i s-a părut normal ca partida să se dispute în condiţii de ploaie. Meciul a fost întrerupt de două ori, din cauza ploii.

"Nu pot comenta despre condiţii. Nu am cuvinte. A fost imposibil de jucat, în opinia mea. Iar să joci meciuri de tenis pe timp de ploaie cred că este cam mult. Dar toată lumea a fost în aceeaşi situaţie, iar cine a fost mai puternic a câştigat azi", a declarat Simona Halep, la finalul meciului cu Samantha Stosur.

Simona Halep îi critică dur pe organizatorii turneului de la Paris, spunând că acestora nu le pasă de jucători, fiind la un pas de o accidentare gravă la spate.

"Nu îmi pasă că am pierdut azi, dar am fost aproape să mă accidentez la spate, iar asta e o problemă mare. Nimănui nu-i pasă de jucători. Ce să mai spun? N-am mai spus nimic. Nu m-am simţit în siguranţă pe teren. Mingile erau complet îmbibate cu apă. În acest condiţii, e prea greu să joci tenis", a mai spus numărul 6 mondial.

Simona Halep a fost eliminată în optimile de finală de la Openul Franţei, după ce, anul trecut, a părăsit competiţia în turul secund, fiind învinsă de Mirjana Lucic Baroni.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO