Eveniment

Simona Halep a primit titlul de cetăţean de onoare al Bucureştiului: „Mă simt ca acasă”

Simona Halep a primit titlul de cetăţean de onoare al...

Autor: Claudiu Giurgea

26.02.2018, 21:11 331

Ambele au ţinut câte un scurt discurs. Liderul WTA a mărturisit că oraşul adoptiv este "acasă" şi a mulţumit tuturor celor care i-au fost alături.

"Sunt foarte emoţionată. E mult mai greu decât pe teren. Vreau să mulţumesc pentru acest titlu, e o onoare. Când am venit în Bucureşti acest oraş era străin pentru mine, când am venit de la Constanţa, dar astăzi consider "acasă" acest oraş. Criticile de motivează să fii mai bun. Este un moment deosebit, vreau să mulţumesc ţării, chiar dacă nu avem un sistem foarte dezvoltat. Am avut tot ce era nevoie pentru a deveni numărul unu.

Le mulţumesc tuturor celor care au fost alături de mine. Sper să avem cât mai mulţi campioni şi să mai avem locuri 1 în lume pentru că este un lucru special. Sunt foarte onorată că am primit acest titlu. Mulţumesc", a spus Halep în cadrul galei, după ce a primit placheta cu distincţia.

La începutul galei, Gabriela Firea a luat cuvânul şi a comparat-o pe Halep cu Nadia Comăneci şi cu alţi mari sportivi ai României. "Ce poate fi mai deobsebit decât să-i omagiem pe cei care ne fac mândri. Ma refer la sportivii de performanţă, la campioni. Îi decernăm Simonei Halep, o campioană pe care o iubim şi cu care ne mândrim, titlul de cetăţean de onoare al Capitalei în an centenar.

Când Nadia Comăneci evolua pe scenă, voiam să fim ca ea. Acum, alte fete muncesc pe terenul de tenis şi vor să fie ca Simona Halep", a spus Firea.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO