Eveniment

Simona Halep: Nu am jucat foarte bine, iar Muguruza a făcut un meci mare; îmi cer scuze

Simona Halep: Nu am jucat foarte bine, iar Muguruza a...

Autor: Andrei Pal

20.08.2017, 22:25 6638

În finala de la Cincinnati, Simona a fost învinsă, scor 1-6, 0-6, de spaniola Garbine Muguruza (6 WTA). Vizibil nervoasă şi afectată de miza foarte mare a partidei, Simona nu şi-a putut controla emoţiile, a făcut nepermis de multe greşeli şi nu şi-a găsit ritmul contra unei adversare aflate într-o zi foarte bună, iar discursul său de la finalul duelului cu iberica de origine venezueleană a fost unul foarte scurt, în care i-a mulţumit lui Darren Cahill pentru sprijin şi le-a cerut scuze fanilor pentru prestaţia horror de duminică.

"Vă mulţumesc celor care au venit şi m-au încurajat. Azi nu am jucat foarte bine, iar ea a făcut un meci mare, felicitări! Îmi cer scuze pentru acest meci, voi veni anul viitor şi voi încerca să joc mult mai bine decât am făcut-o astăzi. Vreau să mulţumesc echipei mele pentru această săptămână şi pentru tot ceea ce fac pentru mine, dar şi celor care mă urmăresc de acasă", a spus Halep, la festivitatea de premiere.

Pentru accederea în finală, Simona Halep va încasa un cec în valoare de 260.970 de dolari şi 585 de puncte în ierarhia mondială. Constănţeanca a pierdut pentru a treia oară şansa de a deveni lider mondial, cu meci pe masă, după ce a fost învinsă de Jelena Ostapenko în finală la Roland Garros şi de Johanna Konta în sferturile de finală ale turneului de la Wimbledon. Înaintea meciului cu Garbine Muguruza, diferenţa dintre Simona Halep şi Karolina Pliskova, liderul mondial, era de doar cinci puncte.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO