Simplificare a aplicaţiilor la fonduri europene pentru proiecte de refacere a drumurilor judeţene în valoare de 550 de milioane de euro

1 dec 2017 Autor: Mediafax

Ministerul Dezvoltării, prin Autoritatea de Management pentru Programul Operaţional Regional, simplifică procesul de evaluare, selecţie şi contractare, urmând să fie semnate contracte de finanţare de 40 mil. euro pentru IMM-uri şi proiecte de finanţare a drumurilor judeţene de 550 mil. euro. 

„Eforturile anterioare întreprinse de MDRAPFE pentru simplificarea procesului s-au dovedit a fi insuficiente şi am considerat că este necesară o schimbare structurală a abordării, pentru a recupera timpul pierdut, a evita riscul de dezangajare şi a creşte gradul de absorbţie a fondurilor europene. 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 01.12.2017

 
Cuvinte cheie:
proiecte
, drumuri
, fonduri europene
, valoare
, aplicatii
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide