Eveniment

Sindicaliştii ANP cer revocarea eliberării condiţionate a lui Gheorghe Becali

Sindicaliştii ANP cer revocarea eliberării...

Autor: Mihaela Gidei

22.08.2017, 09:23 195

Reacţia Federaţiei vinde după ce Becali a intervenit în direct într-o emisiune de televiziune din data de 19 august, unde a afirmat cât se poate de explicit că i-a transmis o serie de mesaje de ameninţare directorului Penitenciarului Jilava pe motiv că acesta nu a aprobat o nouă învoire pentru vărul său, încă deţinut, Victor Becali.

„Considerăm că se impune sesizarea instanţei de executare a pedepsei privative de libertate în legătură cu revocarea liberării condiţionate, dar şi a organelor de urmărire penală pentru infracţiunea de ultraj în formă calificată, fostul deţinut Gheorghe Becali fiind cunoscut pentru comandarea unor actiuni de tip mafiot (sechestrare de persoane)”, a explicat preşedintele FSANP, Sorin Dumitraşcu.

Sursa citată a precizat acest demers se înscrie în programul de acţiuni sindicale care are în vedere, pe lângă îmbunătăţirea condiţiilor de lucru şi eliminarea deficitului de personal, şi întărirea cadrului instituţional şi legal referitor la protecţia personalului din penitenciare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO