Eveniment

Snapchat a pierdut 1,3 miliarde de dolari în câteva ore, după ce Kylie Jenner, sora lui Kim Kardashian, a scris că nu mai stă pe reţaua de socializare pentru că e ”tristă”

Snapchat a pierdut 1,3 miliarde de dolari în câteva...

Autor: Ana Obretin

23.02.2018, 09:58 3807

Acţiunile Snap Inc. au scăzut cu peste 6% după ce starul de reality show Kylie Jenner şi-a exprimat dezaprobarea faţă de modificările în designul aplicaţiei Snapchat, pe care a calificat-o drept "tristă", provocând companiei pierderi de aproximativ 1,3 miliarde de dolari din valoarea de piaţă.

Compania care deţine aplicaţia Snapchat a pierdut aproximativ 1,3 miliarde de dolari din valoarea de piaţă, joi, după ce Kylie Jenner a scris un mesaj pe platforma Twitter în care menţiona că aplicaţia este "atât de tristă", transmite AFP.

"Deeeeci, mai foloseşte cineva Snapchat? Sau doar mie mi se pare... este atât de tristă", a scris Jenner.

Ulterior a mai scris un mesaj, în care numea Snapchat "prima ei iubire", dar răul fusese deja făcut.

Designul aplicaţiei Snapchat a fost modificat, pentru a-l face mai accesibil utilizatorilor, dar schimbările au fost criticate vehement şi chiar a fost iniţiată o petiţie în acest sens, semnată de peste 1,2 milioane de persoane.

Jenner are un număr mare de fani pe mai multe reţele de socializare, inclusiv pe Twitter şi Instagram.

Astfel, Kylie Jenner, în vârstă de 20 de ani, are 103 milioane de followeri pe Instagram, fiind una dintre cele mai populare vedete pe platforma deţinută de Facebook. De asemenea, pe platforma Twitter are 24,5 milioane de fani.

Kylie Jenner este fiica cea mică a campionului olimpic Bruce Jenner - devenit între timp femeie, Caitlyn Jenner - şi a starului de reality show Kris Jenner. Mai are o soră mai mare, manechinul Kendall Jenner. Din partea mamei sale, Kylie are trei surori vitrege, Kourtney, Kim şi Khloé Kardashian, şi un frate vitreg, Rob. Jenner mai are trei fraţi vitregi din partea lui Caitlyn, Burt, Brandon şi Brody Jenner, şi o soră vitregă, Casey.

La începutul lui februarie, fotografia prin care Kylie Jenner a anunţat naşterea primului ei copil a devenit cea mai populară pe platforma online Instagram, cu 13,6 milioane de like-uri obţinute în 24 de ore.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO