Eveniment

Soprana Roxana Briban s-a sinucis sâmbătă după-masă. Soţul artistei: Nu era la prima tentativă

Soprana Roxana Briban s-a sinucis sâmbătă după-masă. Soţul artistei: Nu era la prima tentativă

Autor: Mediafax

21.11.2010, 16:07 33

Soprana Roxana Briban, în vârstă de 39 de ani, s-a sinucis,sâmbătă după-masă, în casa ei din Bucureşti, a declarat pentruMediafax Alexandru Briban, soţul artistei, care a precizat căaceasta a suferit un şoc după ce a fost dată afară de la OperaNaţională din Bucureşti, în 2009.

"Ieri după-masă eu am fost la cumpărături şi când m-am întors amgăsit uşa încheiată, cu cheile în uşă, pe dinăuntru. Am intrat pegeam şi am găsit-o în cadă, cu venele tăiate, cu trei pungi legatecu scotch în jurul gâtului. Nu avea puls, nu respira, a venitechipa SMURD care a încercat să o resusciteze, dar nu a reuşit", aexplicat Alexandru Briban.

El a precizat că soprana a suferit o depresie după ce a fostdată afară de la Opera Naţională Bucureşti în 2009. "A suferit unşoc. Pe directorul de la Opera Naţională Bucureşti nu-l maiinteresa, deşi avea una dintre cele mai bune voci şi o carierăinternaţională. A suferit foarte mult atunci", a spus AlexandruBriban.

Acesta a mai spus că soţia lui nu era la prima tentativă desinucidere şi că urma un tratament. "A fost la doctori, se mailiniştise. A mai avut tentative de sinucidere, dar nu de acest gen.Am putut să o salvez de fiecare dată", a mai spus Alexandru Briban.Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO