Eveniment

Sorin Grindeanu se întâlneşte la Bruxelles cu înalţi oficiali europeni

Sorin Grindeanu se întâlneşte la Bruxelles cu înalţi...

Autor: Mona Scarisoreanu

08.03.2017, 08:13 149

Premierul Sorin Grindeanu face o vizită la Bruxelles, în perioada 8-9 martie, unde va avea o serie de întâlniri cu înalţi oficiali europeni, în marja reuniunii Consiliului European.

“Voi reconfirma, în cadrul întrevederilor cu oficialii europeni, angajamentul autorităţilor române pentru consolidarea şi redinamizarea construcţiei europene, în special în perspectiva Summit-ului de la Roma din 25 martie a.c. România este interesată să participe activ la susţinerea unei Uniuni consolidate, bazată pe coeziune, solidaritate şi în spiritul valorilor fundamentale”, consideră prim-ministrul Grindeanu.

Şeful Executivului român va avea mai multe întrevederi cu oficiali europeni, între care Christian Kern, cancelarul Republicii Austria, Stefan Löfven, premierul Suediei, Bohuslav Sobotka, premierul Republicii Cehe, conform unui comunicat al Guvernului.

De asemenea, premierul Grindeanu va participa la reuniunea Partidului Socialiştilor Europeni, organizată pentru pregătirea Consiliului European.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO