Eveniment

Sorin Ovidiu Vîntu, Octavian Ţurcan şi Alex Stoican, arestaţi pentru favorizarea lui Nicolae Popa

10.09.2010, 09:15 99

Sorin Ovidiu Vîntu, Octavian Ţurcan şi Alex Stoian au fostarestaţi pentru 29 de zile, în noaptea de joi spre vineri, pentrufavorizarea lui Nicolae Popa, după pronunţarea decizieiTribunalului Bucureşti, Vîntu strigând spre judecătoare: "Ruşinedoamnă, ruşine!", scrie Mediafax.

O judecătoare a Tribunalului Bucureşti a emis mandate dearestare preventivă, pentru 29 de zile, valabile până pe 8octombrie, pe numele celor trei inculpaţi, care pot contestadecizia sa la Curtea de Apel a Capitalei.

Inculpaţii au anunţat că vor face recurs la Curte.

Vîntu, înainte de a fi scos din boxa acuzaţilor, a declarat:"Asistaţi la cea mai cumplită perioadă din istoria României de după1989".

Tribunalul Bucureşti a judecat, joi noapte, cererea Parchetuluide arestare a lui Sorin Ovidiu Vîntu, Octavian Ţurcan şi a luiAlexandru Stoian, reţinuţi în cazul lui Nicolae Popa - condamnat,în lipsă, la 15 ani de detenţie pentru fraudarea a peste 300.000 deinvestitori FNI. Citiţi mai multe despre arestarea lui Sorin Ovidiu Vîntu pe www.mediafax.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO