Eveniment

Suceava: Accident cu nouă victime, una a murit; a fost activat planul roşu de intervenţie

Suceava: Accident cu nouă victime, una a murit; a fost...

Autor: Tibi Bujdei

23.04.2016, 20:30 4606

Purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată, a declarat corespondentului MEDIAFAX că două autoturisme s-au lovit frontal în comuna suceveană Brodina, iar în urma accidentului nouă persoane au fost rănite, dintre care cinci grav.

Două persoane au fost încarcerate în urma impactului, iar una dintre ele era inconştientă la sosirea echipelor de intervenţie. Purtătorul de cuvânt ISU Suceava a precizat că victima nu a mai putut fi salvată în ciuda manevrelor de resuscitare care au fost efectuate, fiind declarat decesul.

Autorităţile au activat planul roşu de intervenţie pentru preluarea celorlalte victime ale accidentului, la faţa locului urmând să fie trimise ambulanţe din toate zonele judeţului, inclusiv ambulanţa pentru transport victime multiple.

El a arătat că ceilalţi răniţi sunt evaluaţi în ambulanţe şi li se acordă îngrijiri medicale, urmând să fie transportaţi la spital pentru investigaţii şi tratament specific.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO