Eveniment

Tânăra moartă la metrou ar fi fost împinsă de către o altă femeie. Poliţiştii patrulează la metrou

Tânăra moartă la metrou ar fi fost împinsă de către...

Autor: Firuta Flutur, Mediafax

13.12.2017, 00:18 4515

Marţi seară, în staţia de metrou Dristor 1, o femeie în vârstă de aproximativ 40-45 de ani a împins-o pe tânăra de 25 de ani, pe linia de metrou. Aceasta a murit în urma impactului cu trenul, arată Poliţia Capitalei într-un comunicat de presă remis marţi seară MEDAFAX.

Conducerea Poliţiei Capitalei a dispus ca poliţiştii să patruleze în toate staţiile de metrou.

Poliţiştii cer sprijinul populaţiei pentru identificarea femeii , cei care o recunosc fiind rugaţi să apeleze de urgenţă prin 112 sau să se adreseze celui mai apropiat poliţist.

Cercetările în cauză sunt făcute de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Capitalei.

Femeia căutată pentru că ar fi împins-o pe tânăra de 25 de ani pe şinele de metrou este în vârstă de 40-45 de ani, are o înălţime de aproximativ 1,70m, constituţie slabă, ten deschis, pomţi proeminenţi, la momentul atacului era îmbrăcată în jachetă scurtă de culoare închisă, pantaloni jeans bleumarin deschis, largi, pe cap purta o eşarfă beumarin închis, care îi acoperea părul.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO