Eveniment

Tânăra ucisă la metrou, adoptată la vârsta de şapte ani de vecinii de peste stradă

Tânăra ucisă la metrou, adoptată la vârsta de şapte...

Autor: Ionut Jifcu, Mediafax

13.12.2017, 14:58 2793

Alina Ionela Ciucu, tânăra ucisă la metrou, locuia de mai mulţi ani în Bucureşti, acolo unde a mers la facultate împreună cu fiicele familiei Popescu, cea care a adoptat-o de la vârsta de şapte ani. Vestea morţii ei a întristat întreaga comunitate din Ostroveni-Dolj.

Vestea morţii tinerei i-a afectat pe toţi vecinii, mama tinerei şi tatăl adoptiv al acesteia plecând spre Capitală, miercuri dimineaţa.

”Nici nu am auzit bine ce s-a întâmplat. M-a sunat fratele meu şi mi-a spus că ar fi împins-o cineva, ar fi încercat să mai împingă pe altcineva care ar fi prins de veste. A apucat-o pe ea, care aştepta probabil să se ducă acasă. Nu ştiu ce s-a întâmplat. A fost o psihopată care a avut o pată pe cine a întâlnit în cale, aşa s-a distrat ea, omorând lume. Alina a căzut în plasa ei, a prins de veste că nu a fost atentă”, a declarat Maria Ghigeanu, mătuşa Alinei.

Tânăra nu a avut o viaţă prea uşoară. Mama ei, fiind bolnavă, şi-a dat acordul în urmă cu mai bine de 15 ani ca fetiţa să fie crescută de familia Popescu, doi vecini de peste stradă, care mai au două fete.

”Au luat-o copiii mei să o crească, nu vedeţi în ce situaţie e şi mama ei, că nu are de niciunele”, a spus bunica adoptivă a Alinei.

Conform rudelor tinerei, în timpul facultăţii, aceasta lucra part-time pentru a reuşi să îşi acopere cheltuielile.

”Ne-au informat fetele, că avem fetele în Bucureşti. Una din fete a identificat-o, azi-noapte, şi acum au plecat de dimineaţă să vadă cum să descurcăm situaţia. Asta e viaţa, mergem înainte, vedem ce-o fi de capul nostru. Şi fetele s-au dus, s-au învoit ca să meargă la morgă”, a spus bunicul adoptiv al Alinei Ionela Ciucu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO