Eveniment

Tariceanu deschide primul showroom Harley Davidson din Romania

Tariceanu deschide primul showroom Harley Davidson din Romania
17.12.2009, 23:09 156

Harley Davidson Bucuresti, detinuta de fostul prim-ministruCalin Popescu-Tariceanu si de directorul companiei, BogdanBucurescu, a inaugurat primul showroom local al marcii americane demotociclete.

Investitia pentru unitatea inaugurata in zona Baneasa s-aridicat la 700.000 de euro si va fi urmata in ianuarie de un noumagazin, in Constanta.

In 2008 si 2009 compania a comercializat in Romania 110motociclete. Tariceanu mai detine o afacere in segmentul auto,dealerul de automobile Automotive Trading Services, prin care aadus pe plan local marca auto Citroën.

In prezent ATS este doar dealer, cu cinci locatii in tara, dupace producatorul francez a preluat importurile prin infiintarea unuibirou in Romania.

Showroom-ul este localizat langa cel al Citroën care este intinspe o suprafata de 2-3 ori mai mare. Ambele sunt construite peterenul Baneasa Investment SA, controlata de omul de afaceri PuiuPopoviciu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO