Eveniment

Tarom lansează o nouă cursă internă. Unde puteţi zbura cu 20 de euro

Tarom lansează o nouă cursă internă. Unde puteţi...

Autor: Bianca Ciocotisan

09.05.2018, 16:06 2551
Începând din 11 iunie, Tarom va începe operarea rutei Iaşi-Cluj-Iaşi cu 3 frecvenţe săptămânale în zilele de luni, miercuri şi vineri, arată un comunicat transmis miercuri de compania aeriană.

„Avem aşteptări mari, inclusiv de la această cursă. Ne adresăm unui pol de public consistent, compus din oameni de afaceri, studenţi, profesori universitari şi nu numai. Fiecare pasager poate avea certitudinea că în mai puţin de o oră şi jumătate va traversa România, în deplină siguranţă”, a precizat directorul general al Tarom, Werner-Wilhelm Wolff.

Compania aeriană precizează că pasagerii îşi pot face deja rezervări, începând de astăzi, la preţuri ce pornesc de la 20 de euro pe sens (cu toate taxele incluse) şi de la 40 de euro dus-întors cu toate taxele incluse, atât de pe site-ul companiei www.tarom.ro, cât şi prin agenţiile proprii şi partenere Tarom.

Reprezentanţii Tarom spun că „pasagerii zborurilor beneficiază de transport gratuit al bagajului de cală în limita maximă de 23 kg (1 bagaj pentru Clasa Economy) +10 kg bagaj de mână, catering la bord, însoţit de răcoritoare şi ceai sau cafea, check-in gratuit în aeroport, la kiosk, online şi pe mobil.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO