Eveniment

Tarom lanseaza un nou serviciu, „Airfi”, care permite pasagerilor acces la o baza de date cu filme, muzică, jocuri sau ştiri

Tarom lanseaza un nou serviciu, „Airfi”, care permite...

Autor: Roana Rotaru

30.06.2016, 12:52 1441

Tarom a anunţat că lansează la jumătatea lunii august un nou serviciu denumit  „Airfi” care va permite călătorilor acces la o baza de date care conţine ştiri, jocuri, reviste, filme, informaţii despre călătorie, o platformă pentru cumpătături şi o platformă de chat prin care pasagerii aeronavei pot comunica . Conectarea se realizează de pe propriul device prin conectarea la reţeaua „Airfi”.

„Majoritate pasagerilor doresc să fie conectaţi la informaţie indiferent de timp şi loc. Cel mai dorit serviciu este accesul la internet, iar Tarom facem un pas în aceasta direcţie oferind serviciul Airfi. Având dimensiunea unei cutii de pantofi care cantăreşte 1,2 kg, Airfi este un dispozitiv, care montat la bordul aeronavei, permite pasagerilor noştri să se conecteze de pe propriile device-uri pentru a avea acces la platformă”, a declarat Gabriel Stoe, directorul general al Tarom.

„Airfi” nu permite accesul la e-mail sau pe reţele de socializare, decât atunci când aeronava aterizează, iar informaţiile disponibile în baza de date  „Airfi” se actualizează. În prima fază, Tarom urmeaza să instaleze acest serviciu nou pe aeronavele care parcurg distanţe lungi, iar treptat va dota întreaga flotă. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO