Eveniment

Tarom reintroduce zborul direct Cluj-Napoca – Paris

Tarom reintroduce zborul direct Cluj-Napoca – Paris

Autor: Vasile Magradean

05.06.2018, 14:58 504

Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj a anunţat reluarea zborurilor care fac legătura între Aeroportul „Charles de Gaulle” Paris şi Cluj-Napoca, operate de compania aeriană Tarom, începând cu data de 17 iulie, cu o frecvenţă de trei curse pe săptămână, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit unui comunicat al Aeroportului Internaţional „Avram Iancu” Cluj transmis, marţi, zborurile vor fi operate cu o aeronavă Boeing 737-300, având o capacitate de 134 locuri.

„Aeroportul Internaţional Avram Iancu Cluj anunţă reluarea zborurilor care fac legătura între Paris, Aeroportul Charles de Gaulle şi Cluj-Napoca, operate de compania aeriană Tarom, începând cu data de 17 iulie. Zborurile vor avea frecvenţe neunitare între dus şi întors pe relaţia Cluj-Napoca - Paris - Cluj-Napoca. Astfel, începând cu data de 17 iulie, Tarom va opera un zbor săptămânal pe ruta Cluj-Napoca-Paris, în ziua de joi, respectiv două zboruri săptămânale pe ruta Paris CDG-Cluj-Napoca, în zilele de marţi şi sâmbătă. Zborurile vor fi operate cu o aeronavă Boeing 737-300, având o capacitate de 134 locuri”, se arată în documentul citat.

Aeroportul parizian „Charles de Gaulle” (CDG) este cel mai mare aeroport din Franţa, al doilea ca mărime din Europa şi cel de-al 8-lea din întreaga lume din punctul de vedere al traficului de pasageri, înregistrând 69,5 milioane de pasageri în 2017.

De pe Aeroportul Paris operează peste 150 de companii aeriene, oferind zboruri spre 329 de oraşe.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO