Eveniment

Temperaturi cu mult peste cele obişnuite în această perioadă din an / Prognoza meteo pentru marţi şi miercuri

Temperaturi cu mult peste cele obişnuite în această...

Autor: Mediafax

25.12.2017, 23:30 282

Regimul termic va fi în continuare caracterizat de valori cu mult peste cele obişnuite în această perioadă din an în cea mai mare parte a ţării; temperaturile maxime se vor încadra în general între 5 şi 15 grade, iar cele minime -6 şi 5 grade.

MARŢI

ÎN ŢARĂ

Regimul termic va fi în continuare caracterizat de valori cu mult peste cele obişnuite în această perioadă din an în cea mai mare parte a ţării; temperaturile maxime se vor încadra în general între 5 şi 15 grade, iar cele minime -6 şi 5 grade. În cursul zilei, cerul va fi variabil, iar nebulozitate joasă sau ceaţă se vor semnala pe arii restrânse în orele dimineţii. Noaptea vor fi înnorări temporare în majoritatea zonelor, ceaţa se va forma local în special în sud, în centru şi în est şi se poate asocia cu burniţă; în zona montană izolat vor fi precipitaţii mixte ce pot favoriza depunerile de polei, iar în Maramureş vor fi condiţii să plouă slab. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă.

LA BUCUREŞTI:

Vremea va fi în continuare deosebit de caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil la senin, dar cu nori joşi sau ceaţă la începutul zilei şi pe parcursul nopţii. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 11...12 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 1 grad.

Citiţi continuarea aici

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO