Eveniment

Tender vrea podurile de pe Comarnic - Brasov. Cum comentati?

Tender vrea podurile de pe Comarnic - Brasov

Ovidiu Tender, proprietarul Vulcan Bucuresti

31.01.2010, 23:48 24

Vulcan Bucuresti, controlata de omul de afaceri Ovidiu Tender,vrea sa se pozitioneze in urmatorii ani drept unul dintreprincipalii furnizori de poduri pentru autostrada Comar nic -Brasov si de echipamente pentru reactoarele 3 si 4 de laCernavoda.
Cele doua proiecte cu o valoare cumu lata de peste 5 mld. euro potgenera o crestere substantiala a businessului Vulcan, avand invedere ca in prezent 70% din business este reprezentat degeneratoarele de abur.
"In acest moment exista un potential imens pentru infrastructura.Punctul de pornire a fost contractul semnat recent cu grupul Aktorpentru construirea unui pod din structura metalica la actuala soseade centura a Capitalei. Vrem sa ne pozitionam ca unul dintreprincipalii furnizori pentru cele noua poduri pentru autostradaComarnic - Brasov", afirma Peter Eisenkolb, CEO al VulcanBucuresti.
Podul metalic construit pentru compania elena Aktor este estimat,potrivit unor surse din piata, la 2 mil. euro. Vulcan, listata pepiata RASDAQ, nu a publicat inca rezultatele financiare pe 2009,insa la sase luni a inregistrat pierderi de 2,5 mil. lei, fata deun profit net de circa 850.000 de lei din perioada similara aanului trecut.
Compania a realizat afaceri de 42,36 mil. lei in semestrul intaidin 2009, in scadere cu 9,8% fata de perioada similara a anuluitrecut. In 2008, compania, care are 1.200 de angajati, a avutafaceri de 91 mil. lei. Capitalizarea Vulcan este de 32 mil. lei (8mil. euro).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO