Eveniment

Tentativă de jaf armat în Cluj-Napoca: Un bărbat cu faţa acoperită şi înarmat cu un pistol a încercat să jefuiască o bancă

Tentativă de jaf armat în Cluj-Napoca: Un bărbat cu...

Autor: Andreea Tobias

21.06.2018, 15:59 563

Un bărbat cu faţa acoperită şi înarmat cu un pistol a intrat într-o unitate bancară din municipiul Cluj-Napoca şi a cerut bani, după care a fugit. 

Potrivit IGPR, în jurul orei 15:10 Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că într-o unitate bancară, de pe raza municipiului Cluj-Napoca, a intrat o persoană cu faţa acoperită şi ar fi solicitat bani personalului băncii, ameninţând cu un pistol.

Bărbatul ar fi fost refuzat şi a părăsit incinta băncii în fugă.

În urma acestui incident, nicio persoană nu a fost rănită.

Imediat după sesizarea incidentului, toate echipajele de poliţie au fost mobilizate pe teren pentru prinderea bărbatului în cauză.

”Urmează să se stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs incidentul, şi celelalte date de interes pentru soluţionarea cazului. Ancheta este coordonată de către Serviciul de Investigaţii Criminale din cadrul inspectoratului. Semnalmente: - vârstă aproximativă 20-25 de ani, constituţie atletică, purta îmbrăcăminte de culoare închisă şi ochelari de soare. Persoanele care pot furniza informaţii utile în acest caz, sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă 112 pentru a anunţa organele de poliţie”, arată Poliţia.

În urmă cu numai trei zile, un bărbat a intrat într-o bancă din municipiul Cluj-Napoca şi, sub ameninţarea unui cuţit, a furat aproximativ 20.000 de lei. El este căutat de atunci.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO