Eveniment

Tiberiu Smaranda pleacă din funcţia de director executiv al NEPI

Tiberiu Smaranda pleacă din funcţia de director...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

10.06.2016, 17:09 2656

Tiberiu Smaranda, unul dintre directorii executivi din cadrul fondului sud-african de investiţii NEPI, care deţine pe piaţa locală mai multe proiecte de birouri şi centre comerciale, printre care Promenada şi Mega Mall, pleacă din companie, după aproximativ şapte ani în care a lucrat cu NEPI. Smaranda va mai colabora o perioadă cu NEPI, urmând să plece complet din funcţie la 1 septembrie.

“Tiberiu Smaranda intenţionează să demisioneze din poziţia de director executiv la 1 septembrie 2016, luând decizia de a căuta alte oportunităţi de business”, se arată în anunţul publicat de companie.

Smaranda a început să lucreze cu NEPI în 2009, din funcţia de leasing manager, iar în prezent este responsabil pentru dezvoltarea sectorului de retail în cadrul companiei.

România concentrează 88% dintre proprietăţile închiriabile ale fondului sud-african de investiţii NEPI, fiind ţara cu cea mai mare pondere în care grupul deţine spaţii. De pe piaţa locală, compania obţine 83% dintre chiriile brute. Restul este reprezentat de spaţiile pe care NEPI le administrează în Slovacia şi în Serbia.

Pe zona de retail, NEPI are pe piaţa locală proiectele Mega Mall, Promenada Mall, Iris Titan Shopping Center, Vulcan Value Centre în Capitală, precum şi alte proiecte în ţară: City Park în Constanţa, Shopping City Deva, Brăila Mall, Vulcan Value Centre, Shopping City Galaţi, Piteşti Retail Park, Ploieşti Shopping City, Shopping City Târgu Jiu, Shopping City Timişoara, Severin Shopping Center, Aurora Shopping Mall din Buzău.

Compania mai are şi alte centre regionale în ţară, toate având ca ancoră alimentară hipermarketuri Kaufland sau Carrefour. Grupul intenţionează să extindă suprafeţele pe care le are în Sfântu Gheorghe şi Vaslui, unde operează deja astfel de centre regionale.

Proiectele de birouri ale companiei, segmentul secundar în por­tofoliul NEPI,

sunt Floreasca Business Park, City Business Centre, The Lakeview şi The Office – cu cele două faze de dezvoltare. Pe industrial, sunt consemnate în raport Râşnov Industrial Facility şi Otopeni Warehouse.

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO