Eveniment

Topul celor mai valoroase companii româneşti, premiate la Gala ZF 2015

Topul celor mai valoroase companii româneşti, premiate...
24.11.2015, 20:45 595

Ziarul Financiar, cea mai importantă publicaţie de business din România, organizează astăzi o nouă ediţie a Galei ZF, evenimentul fanion al publicaţiei, prin care sărbătoreşte 17 ani de la lansare.

Ziarul Financiar a premiat cele mai valoroase companii, cele mai mari investiţii din piaţă, cele mai spectaculoase evoluţii, care şi-au lăsat amprenta asupra anului care se încheie, oameni care scriu în fiecare zi istoria de business a României. 

Locul 10: Vodafone Romania

În primul rând vreau să mulţumesc ZF pentru acest eveniment. Este o onoare să fim aici şi să fim recunoscţi. Vreau să mulţumesc mediului de business, Ziarului Financiar şi tuturor clienţilor pentru suport.  

Locul 9: Banca Transilvania

Locul 8: BRD

Claudiu Cercel, director general BRD:

Aş dori să mulţumesc ZF pentru această distincţie, care ne onorează. Vreau să mulţumesc şi clienţilor noştri, care ne acordă încredere şi au răbdare cu noi. Vă mulţumesc şi vă doresc un an bun.

Locul 7: Automobile Dacia

Dacia este din nou ocupantă a unuia dintre cele 10 locuri. În 2014 a avut o cotă de piaţă de 2,5 în Europa.

Anul acesta am lansat o versiune de top:  Logan Prestige

În 2016, la Mioveni vom depăşi nivelul de anul trecut.

Toate acestea nu ar putea fi posibile fără contribuţia celor 16.000 de angajaţi din România.

Locul 6: Telekom România

Nikolai Beckers

Mulţumesc pentru acest premiu. Acest premiu merge către clienţi şi către echipă, care a făcut toate aceste lucruri posibile. 

Locul 5: Fondul Proprietatea

În septembrie s-au împlinit 5 ani de când Franklin Templeton a preluat administrarea Fondului Proprietatea.

Una din realizările companiei din 2015 a fost listarea acesteia la Londra.

Pe de altă parte ne onorează faptul că numele FP este asociat din ce în ce mai mult cu activismul în ceea ce priveşte transparentizarea companiilor de stat şi promovarea celor mai înalte standare.

Suntem obligaţi să continuăm munca de până acum.

Unul dintre obiectivele noastre în continuare este listarea companiilor din portofoliu, lucru care sper să fie un obiectiv important şi pentru noul Guvern.

FP va fi aici şi peste 10 ani şi va avea o contribuţie la el de importantă în economia României.

Locul 4: Orange România

Florin Popa, Business to business director Orange Romania

Suntem onoraţi să fim pentru a cincea oară în acest top. Mulţumim ZF pentru efortul de a organiza această gală în fiecare an, de 17 ani. Le mulţumim că ne oferă în fiecare zi ceea ce este relevant pentru mediul de afaceri românesc. România este în topul ţărilor din lume când vine vorba de reţeaua de acces la internet, atât fix cât şi mobil. Suntem mândri să rămânem prima alegere a clienţilor când vine vorba despre serviciile mobile. 

Locul 3: Romgaz România

Suntem onoraţi să fim pe podium. Romgaz va continua să fie unul dintre actorii importanţi pe piaţa energiei.

Locul 2: Hidroelectrica

Locul 2 – Lăcrimioara Diaconu, Petrom

Mulţumesc în numele directoratului pentru acest premiu. Suntem 16.000 de colegi în Petrom şi suntem onoraţi să fim a 10 oară cu acest premiu.

Povestea noastră de success a început în 2005, după privatizare.

Am trecut cu bine prin momente dificile şi am devenit o companie modernă, profitabilă, responsabilă. Am contribuit la bugetul de stat cu mai bine de 19 mil. euro. Preţul ţiţeiului este în scădere. Credem că am construit o bază bună pentru a rezista în continuare şi a avea un start bun în 2016. Speră m că în 2016 să venim aici pentru acelaşi premiu.

Mulţumim Ziarului Financiar şi vă felicit pentru excelenţa de care daţi dovadă an de an! 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO