Eveniment

Trafic blocat în Slatina, după ce mai multe străzi au fost inundate din cauza unei ploi torenţiale

Trafic blocat în Slatina, după ce mai multe străzi au...

Autor: Andreea Tobias, Ionut Jifcu

19.09.2016, 10:47 180

Mai multe străzi din municipiul Slatina au fost inundate, luni dimineaţa, din cauza cantităţii mari de precipitaţii care a căzut într-un timp foarte scurt, pompierii şi poliţiştii făcând cu greu faţă situaţiei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Pe strada Drăgăneşti, sub podul de cale ferată dinspre Platforma Industrială a Slatinei, apa adunată nu a mai permis automobilelor să treacă. Din această cauză, s-au format cozi de autoturisme, pe ambele părţi.

De asemenea, au fost inundate şi strada Libertăţii, în apropierea sediului Poştei, dar şi strada Mănăstirii, în apropierea Palatului de Justiţie. Inundaţii au fost şi pe strada Mihai Eminescu, între sediul Parchetului Olt şi Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

Pentru evacuarea apei strânse pe străzi au intervenit echipaje ale Companiei de Apă Olt şi ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt care au folosit pompe.

De asemenea, poliţiştii au încercat să dirijeze circulaţia rutieră, însă ambuteiajele au fost inevitabile.

"Judeţul Olt s-a aflat sub o atenţionare de fenomene meteo imediate, luni dimineaţa, în intervalul 9.00-10.00. ISU a intervenit la intrarea în Slatina, podul din zona stadionului Metalurgistul, şi pe strada Cireaşov, la o societate comercială pentru asanarea apei dintr-o hală“, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, plutonierul major Alin Băsăşteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO