Eveniment

Trafic blocat pe un drum naţional din Alba, în urma unei ruperi de nori

Trafic blocat pe un drum naţional din Alba, în urma...

Autor: Firuta Flutur, Dragos Suciu

25.07.2016, 18:28 183

Drumul Naţional 75, pe raza comunei Arieşeni din judeţul Alba, a fost parţial blocat, luni, de către aluviunile căzute de pe versanţi în urma unei ploi torenţiale, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba, traficul rutier pe raza comunei Arieşeni a fost afectat pentru puţin timp după ce un pârâu s-a umflat în urma unei ruperi de nori, iar pământ, pietriş şi material lemnos au căzut de pe versanţi.

Serviciul Voluntar şi Privat pentru Situaţii de Urgenţă Arieşeni a intervenit cu un buldoexcavator pentru înlăturarea aluviunilor.

”S-a lucrat la îndepărtarea aluviunilor cu un buldoexcavator. După o viitură de pe versanţi un pârâu din zonă s-a umflat şi a ieşit în drum. În momentul de faţă se poate circula”, potrivit ISU Alba.

DN 75 a fost afectat în mai multe zone în urma ploii torenţiale, însă drumul a fost parţial blocat la ieşirea din Arieşeni spre Gârda de Sus.

Potrivit ISU Alba, gospodăriile localnicilor nu au fost inundate.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO