Eveniment

Tragedie în Hunedoara: O fetiţă de 12 ani a murit după ce a căzut de la etajul opt al blocului în care locuia

Tragedie în Hunedoara: O fetiţă de 12 ani a murit...

Autor: Loredana Ficiu, Mediafax

25.02.2018, 13:33 288

Purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Hunedoara, Călin Dumitrescu, a declarat pentru MEDIAFAX că fetiţa de 12 ani a murit la spital. Accidentul s-a produs, duminică, pe strada Mihai Eminescu, din municipiul Deva, fiind anunţat printr-un apel la numărul de urgenţă 112.

"În jurul orei 11.25 se primeşte un apel pe 112 care anunţă faptul că un copil a căzut de la înălţime, în Deva. La faţa locul s-a găsit o fată de 12 ani, căzută de la înălţime, etajul 8, care se afla în stop cardio-respirator. Echipajul SAJ, în colaborare cu SMURD Deva au început manevrele de resuscitare. Fetiţa a fost dusă în UPU Deva, unde, în urma efectuării manevrelor de resuscitare, a fost declarat decesul. Prezenta multiple fracturi şi contuzii, precum şi suspicine de leziuni de organe interne", a declarat, pentru MEDIAFAX, Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Hunedoara.

Poliţiştii fac verificări la faţa locului, din primele informaţii rezultând că fetiţa era singură atunci când a căzut.

"În privinţa minorei de 12 ani care a căzut de la etajul 8 al unui bloc din municipiul Deva, poliţiştii efectuează cercetări în privinţa stabilirii circumstanţelor producerii nefericitului eveniment, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Deva", a declarat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO