Eveniment

Tragedie pe şosele: Bilanţul final al accidentului din judeţul Neamţ: Nouă morţi şi un rănit

Tragedie pe şosele: Bilanţul final al accidentului din...

Autor: Departamentul Corespondenţi

05.04.2018, 09:50 2166

Reprezentanţii Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) au anunţat, joi, că au fost recuperate şi celelalte două persoane rămase în canalul de apă, bilanţul final indicând că în duba care a plonjat în râul Bistriţa erau 10 muncitori forestieri, nouă dintre aceştia pierzându-şi viaţa.

O a zecea persoană, care a ieşit singură din apă, este la spital, conştientă.

După primele cercetări, poliţiştii nemţeni afirmă că o posibilă cauză a producerii accidentului ar fi explozia unui pneu.

"Din primele cercetări efectuate la faţa locului reiese că o explozie a unui pneu sau alte probleme tehnice au dus la producerea accidentului rutier. Vehiculul era condus de către un tânăr în vârstă de 25 de ani, din localitatea nemţeană Săvineşti. Deocamdată nu se cunosc alte detalii, urmează a fi stabilite în urma efectuării necropsiei", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, Elena Bulgărea.

Potrivit acesteia, autoutilitara privată transporta muncitori forestieri din zona Ardealului în judeţul Neamţ, lucrătorii revenind acasă de Sărbătorile Pascale.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO