Eveniment

Traian Băsescu: Parlamentarii PSD votează ca maimuţele

Traian Băsescu: Parlamentarii PSD votează ca maimuţele

Autor: Dana Stanila

21.06.2017, 13:19 237

”Liviu Dragnea a creat un sistem politic de dominare a deciziei în România, specific perioadei comuniste, adică a adus din nou partidul în toate şi în toate cele ce sunt. La guvern, el lucra direct cu miniştrii lui Grindeanu, în parlament e o singură voce a lui şi parlamentarii PSD votează ca maimuţele, în agenţii în teritoriu nu se întâmplă decât ce vrea partidul. Instituţiile statului nu mai sunt autonome faţă de partid, exact ca înainte de revoluţie”, a declarat Traian Băsescu.

Acesta a afirmat că parlamentari ai PMP au fost sunaţi din partea PSD până târziu, în noaptea de marţi spre miercuri, înainte de moţiunea de cenzură, inclusiv de Marian Vanghelie, pentru a-i convinge să voteze moţiunea.

”Până azi-noapte târziu i-au tot sunat. Până şi marele Vanghelos a simţit nevoia să se bage în a contacta parlamentari PMP, pentru tabăra PSD-ului, pentru că sluga vrea să se dea util lui Dragnea acum că poate îl primeşte înapoi”, a mai spus Băsescu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO